T U O T T E I S T A


Korujen valmistus

Kaikki vissibyn korut valmistetaan käsityönä Pohjois-Pohjanmaalla Kempeleessä. Koruihin käytettävät materiaalit ja osat hankitaan aina suomalaisilta jälleenmyyjiltä. Näin pystytään ensinnäkin varmistumaan käytettyjen materiaalien ja osien laadusta, ja toiseksi tarjoamaan osaltamme lisää työtä Suomeen.

Korujen materiaalit

Korujen päämateriaalina toimii polymeerisavi. Polymeerisavi on materiaalina kevyt ja kestävä. Savesta valmistetut korvakorut ovat erittäin kevyitä, ja monesti ei edes muista laittaneensa korvakoruja korviin - niin kevyitä vissibyn korut ovat. Asiakkailta saatujen palautteiden perusteella vissibyn korvakorut ovat olleet monelle pelastus: korviin ei satu, vaikka korut ovat isoja ja näyttäviä.

Lävistävät koruosat sekä korvakorujen taustat ovat materiaaliltaan kirurginterästä eli ruostumatonta jaloterästä. Kirurginteräs on käyttöä kestävä materiaali, joka ei ruostu tai muuta väriään ajan saatossa. Materiaali on myös allergisoimaton. Allergia- ja Astmaliitto suosittelee kirurginterästä korumateriaaliksi mm. nikkeliallergikoille. Herkkäkorvaiset asiakkaamme ovat myös kertoneet, että monien ärsytystä aiheuttavien korvakorujen jälkeen on ollut ihana löytää vihdoin korvakorut, jotka eivät aiheuta allergista reaktioita tai ärsytystä.

Muiden yksittäisten koruosien tarkemmat materiaalikuvaukset löytyvät aina ko. tuotteen tuotesivulta.

Korvakoruja on mahdollista valmistaa tilaustyönä myös klipsi- tai venytyskiinnityksillä. Käytössä olevat klipsi- ja venytyskiinnitykset ovat materiaaliltaan kirurginterästä. Kirurginteräksestä voit lukea lisää ylempää kohdasta "Materiaalit". Tilaustöiden suhteen voit olla yhteyksissä joko sähköpostitse info@vissiby.com, käyttää verkkosivujemme yhteydenottolomaketta tai laittaa viestiä Instagramissa @vissiby

Hiusasusteiden valmistus 

Hiusasusteemme, eli pannat ja donitsit valmistetaan alusta loppuun saakka käsityönä. Kaikki materiaalit hankitaan kotimaisilta jälleenmyyjiltä. 

Kaikilla käyttämillämme kankailla on Öko-Tex-standardi, eli tuotteemme eivät sisällä haitallisia torjunta-aine- , raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Hiuspannoissa käytämme ainoastaan muovisia hiuspantapohjia, joten niiden ei pitäisi painaa tai puristaa päässä.

Tarkempia hoito-ohjeita eri materiaaleille ja kankaille voit lukea jokaisen tuotteen omalta tuotekortilta.