Mistä kaikki alkoi?Hei!

Ihanaa kun olet löytänyt tänne! Täällä kirjoittaa Meri, vissibyn perustaja ja yksinyrittäjä. Perustin yrityksen tammikuussa 2022 tietämättä yhtään mihin olin ryhtymässä.

En minä ollut koskaan suunnitellut alkavani yrittäjäksi. Olin kyllä aina tehnyt käsitöitä laidasta laitaan - lahjaksi ja itselle. Yhtenä tammikuisena iltana, kun tyttäremme oli mennyt nukkumaan, ajattelin taas kokeilla jotain uutta käsitöiden suhteen. Epävarmoin ottein muovasin polymeerisavesta ensimmäiset korvakoruparit. Samana iltana postasin niistä kuvat omaan Instagramiin (kuten kaikista käsitöistä aina) ja inboxini  r ä j ä h t i. Yhtäkkiä kaikki halusivat samanlaiset. Kaksi päivää myöhemmin minulla oli toiminimi ja ensimmäiset korvakorut lähtivät postin mukana uusille omistajille.

Sellainen minä olen kai aina ollutkin, nopean toiminnan nainen. Ja tässä sitä nyt ollaan! Voin kertoa, että kyllä kannatti. Rakastan tätä työtä, ja tuntuu, että kaikki elämässä aiemmin tapahtunut on valmistellut minua tähän. 

Yrittäminen ja pikkulapsiarjen yhdistäminen on ajoittain hieman haastavaa, mutta portaita kiivetään ylöspäin koko ajan. Välillä hitaammin, mutta varmoin askelin. Toivonkin saavani jatkaa tätä vielä pitkään! Kiitos kun olet mukana.