T E R V E T U L O AHei!

Ihanaa, kun olet löytänyt tänne! Täällä kirjoittaa Meri, vissibyn perustaja ja yksinyrittäjä. Olen 33-vuotias kahden lapsen äiti. Ennen vissibytä tein lähes kymmenen vuoden mittaisen työuran nuorten muodin parissa, jolloin työtehtäviini kuului asiakaspalvelu, myymäläsomistus, sosiaalisen median päivittäminen, verkkokaupan ylläpitäminen ja tilausten käsittely sekä vaihtelevasti myös erilaisten muotinäytösten ja -tapahtumien järjestäminen. Vapaa-ajallani teen käsitöitä, soitan pianoa, viihdyn ulkona ja kuntosalilla sekä kierrän ahkerasti kirpputoreja. Rakastan hyvää ruokaa, pieniä kahviloita ja viiniä ja juustoja.

Perustin yrityksen tammikuussa 2022 tietämättä yhtään mihin olin ryhtymässä. En minä ollut koskaan suunnitellut ryhtyväni yrittäjäksi. Olin kyllä aina tehnyt käsitöitä laidasta laitaan - lahjaksi ja itselle. 

Yhtenä tammikuisena iltana vuonna 2022, kun tyttäremme oli mennyt nukkumaan, ajattelin taas kokeilla jotain uutta käsitöiden suhteen. Epävarmoin ottein muovasin polymeerisavesta ensimmäiset korvakoruparit. Samana iltana postasin niistä kuvat omaan Instagramiini (kuten kaikista käsitöistä aina) ja inboxini  r ä j ä h t i. Yhtäkkiä kaikki halusivat samanlaiset. Kaksi päivää myöhemmin minulla oli toiminimi ja ensimmäiset korvakorut lähtivät postin mukana uusille omistajille.

Sellainen minä olen kai aina ollutkin, nopean toiminnan nainen. Ja tässä sitä nyt ollaan! Voin kertoa, että kyllä kannatti. Rakastan tätä työtä, ja tuntuu, että kaikki elämässä aiemmin tapahtunut on valmistellut minua tähän. 

Yrittäminen ja pikkulapsiarjen yhdistäminen on ajoittain hieman haastavaa, mutta portaita kiivetään ylöspäin koko ajan. Välillä hitaammin, mutta varmoin askelin. Toivonkin saavani jatkaa tätä vielä pitkään. 

Kiitos kun olet mukana!

Rakkaudella,

Meri