Kolmenkopla x vissiby 2

Kolmenkopla x vissiby -yhteistyömallisto

Kolmenkoplan ja vissibyn yhteistyömallisto lanseerattiin 01.08.2023. "Äidit tukevat äitejä" -mottoa kantava mallisto koostuu kahdesta korvakorumallista.

Kolmenkopla vastaa malliston ideoinnista ja vissiby malliston toteutuksesta. Yhdessä loimme jotain kaunista ja ainutlaatuista tärkeällä sanomalla.

Yhteistyömalliston taustalla on toive äitien kokeman yksinäisyyden ehkäisemisestä. Malliston korut kantavat sanomaa: "Aina saa tulla juttelemaan, jos nämä korvakorut on korvissa. Oli se sitten leikkipuistossa tai kirjastossa - aina on aikaa vaihtaa muutama sana. Äidit tukevat äitejä."

Mikä Kolmenkopla?

"Kolmenkoplan Youtube -kanavalla ja Instagram -tilillä pääset seuraamaan kolmen kaveruksen vauhdikasta elämää, joka sisältää paljon reissuja, erilaisia illanviettoja ja ihan perusarkea.

Kolmenkopla sai alkunsa, kun Julia, Senni ja Emmi olivat kaikki samassa elämäntilanteessa; joko vanhempainvapaalla tai odottamassa perheenlisäystä.

Kolmenkopla jakaa avoimesti ajatuksiaan mm. äitiydestä ja lapsiperhearjesta. Huumori kulkee vahvasti mukana."

Instagram: @kolmeenkopla

Youtube: KOLMENKOPLA @juliasenniemmi

Polymeerisavesta valmistetut korvakorut tappikiinnityksellä. Lävistävät koruosat sekä taustat nikkelivapaata kirurginterästä. Kullanväriset välirenkaat.

Koko: korkeus n. 6 cm.

18,00 €