Toimitusehdot
 

Toimitusehdot ovat voimassa 18.12.2023 alkaen.

Verkkokauppa

vissiby

90440 Kempele

info@vissiby.com

3263374-2

Tuotteita myydään verkkokaupassa osoitteessa vissiby.com täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta lisäämällä ne ostoskoriin ja suorittamalla sen jälkeen maksun Paytrail -maksupalvelun tarjoajan kautta. Tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin toimitetaan tilausvahvistus, josta ilmenee tilatut tuotteet, tuotteiden hinnat, arvonlisäveron määrä sekä toimituskulujen hinta. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa sähköpostiosoite, jotta tilausvahvistus on mahdollista toimittaa asiakkaalle. 

Tekemällä tilauksen asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tarkista tilausvahvistuksessa olevat tiedot tilausvahvistuksen vastaanottamisen jälkeen. Mikäli tilauksessa ilmenee epäselvyyksiä, ota yhteyttä sähköpostitse info@vissiby.com

Ilmoitetut asiakastiedot käsitellään aina luottamuksellisesti. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, kuin tilauksen lähettämiseen asiakkaalle tai siinä ilmenevien epäkohtien selvittämiseen. Tilauksen yhteydessä voi halutessaan hyväksyä uutiskirjeen vastaanottamisen.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa käytettävissä olevat maksutavat: 

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksut:

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Korttimaksaminen:

Visa, Mastercard ja American Express

Mobiilimaksaminen: MobilePay

Collector lasku ja osamaksupalvelu/ Walley:
Joustoa ja valinnanvapautta - maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa - turvallista ja helppoa asiointia
Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitustavat ja -kulut

Postitus: Toimituskulut sisältävät postitusmaksun Suomen sisällä. Toimituskulut määräytyvät maksuvaiheessa tuotteiden määrän ja painon perusteella. Tuotteet toimitetaan kirjepostina joko seurannalla tai ilman seurantaa asiakkaan valinnan mukaisesti. Toimituskulut tilattujen tuotteiden ja niiden painon perusteella 2,30 - 4,90€

Yli 70 € :n tilauksiin tarjoamme aina toimituskulut veloituksetta. 

Tuotteet pyritään postittamaan kolmen arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Toimitusaika näin ollen 4-6 arkipäivää. Mikäli toimitusaika pitenee huomattavasti, ilmoitetaan siitä verkkokaupan sivuilla tai asiakkaalle suoraan sähköpostitse.

Nouto Kempeleen Niittyrannasta: Tilauksen voi myös noutaa veloituksetta Kempeleen Niittyrannasta. Valitessasi tämän toimitustavan tilaukseesi, ota yhteyttä joko Instagramin välityksellä @vissiby tai sähköpostitse info@vissiby.com noutoajan sopimiseksi.

Vaihto- ja palautusehdot

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja täysin myyntikuntoinen, muutoin sen hintaa ei voida hyvittää asiakkaalle. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Asiakas vastaa palautuskustannuksista itse. Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, se käsitellään alkuperäisessä maksussa käytetyn maksutavan mukaisesti ja rahat palautetaan asiakkaalle. 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti. Mikäli kirjepaketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, täytyy reklamaatio tehdä välittömästi kuljetusyhtiölle.

Kaikissa ongelmatilanteissa voit aina olla yhteyksissä joko sähköpostitse info@vissiby.com tai Instagram -viestillä @vissiby. 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.